Οθόνη LCD TN πάνελ από γυαλί

Οθόνη LCD TN πάνελ από γυαλί

Στριμμένα Nematic (TN) TN LCD οθόνες έχουν 90° ή λιγότερο συστροφή (η περιστροφή των μορίων από ένα αεροπλάνο της οθόνης στην άλλη). Όλα παθητική direct drive, ενεργή μήτρα και πιο παθητική χαμηλού επιπέδου (x2 σε x32) πολυπλεκτικές LCD έχουν μια συστροφή 90 °. Η βασική στριμμένα Nematic (TN) LCD...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Στριμμένα LCD Nematic (TN)

Οθόνες TN έχουν 90° ή λιγότερο συστροφή (η περιστροφή των μορίων από ένα αεροπλάνο της οθόνης στην άλλη). Όλα παθητική direct drive, ενεργή μήτρα και πιο παθητική χαμηλού επιπέδου (x2 σε x32) πολυπλεκτικές LCD έχουν μια συστροφή 90 °.

Η βασική στριμμένα Nematic (TN) LCD αποτελείται από ένα στρώμα υγρών κρυστάλλων υλικού υποστηρίζονται από δύο γυάλινες πλάκες. Το υλικό των υγρών κρυστάλλων είναι ένα μίγμα μακρύ, κυλινδρικών μορίων με διαφορετικές ηλεκτρικές και οπτικές ιδιότητες, ανάλογα με την κατεύθυνση.

Στις εσωτερικές επιφάνειες των πλακών γυαλί είναι διαφανή ηλεκτρόδια, τα οποία είναι διαμορφωμένες για να σχηματίσουν την επιθυμητή οπτική εικόνα. Εσωτερικές επιφάνειες είναι επικαλυμμένα με ένα πολυμερές, το οποίο είναι τρίβονται έτσι ώστε το υλικό υγρών κρυστάλλων σε μία επιφάνεια βρίσκεται κάθετα προς το άλλο. Σε όλη την ταινία υγρών κρυστάλλων, τα μόρια αποτελούν μια συστροφή 90°.

Στην εξωτερική επιφάνεια των πλακών γυαλί, πόλωσης τοποθετούνται έτσι ώστε να είναι παράλληλη προς τον προσανατολισμό υγρών κρυστάλλων και κάθετες μεταξύ τους. Σε κατάσταση «off», φως εισέρχεται το πρώτο πολωτικό καθοδηγείται από το στρίψιμο στρώση υγρών κρυστάλλων για το δεύτερο πολωτή, μέσω των οποίων μεταδίδεται. Όταν ενεργοποιείται το κελί, το υλικό LC είναι ευθυγραμμισμένο με το ηλεκτρικό πεδίο? φως που εκπέμπεται μέσα από το πρώτο πολωτικό έχει αποκλειστεί από το δεύτερο πολωτή, σχηματίζοντας μια σκοτεινή εικόνα. Το φαινόμενο μπορεί να αντιστραφεί αν η πόλωσης τοποθετούνται παράλληλα μεταξύ τους, και σχηματίζεται μια φως εικόνα σε σκούρο φόντο.

Η τεχνολογία TN έρχεται σε ένα ενιαίο χρώμα? είναι μαύρα γράμματα σε γκρι φόντο. Είναι το λιγότερο ακριβό, αλλά έχει την χαμηλότερη οπτική ποιότητα, κατά κύριο λόγο σε γωνία θέασης.


Ένα ζευγάρι:USB οθόνη LCD λειτουργικές μονάδες Επόμενη:

Εξεταστική